תופעות לאחר נתוח קטרקט משמאל .

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

30/07/2021 | 06:14 | מאת: ארילה

שלום רב לאחר נתוח קטרקט טראומטי וקשה עם טבעת מניוגין בעין שמאל ,בזמן קריאה או אם מביטים בעין שמאל שמאלה ולמטה אך לא רק - ורואים לנגד העיניים מעין תמונה מרצדת או רועדת ולא יציבה וזה חוזר עלעצמו ..האפ מדובר בקרע של רשתית או האם מדובר בבעיה של שרירי העדשה או בעיה אחרת ? ,אשמח מאוד לתשובה מארילה .

לא ציינת כמה זמן עבר מהניתוח. כעיקרון מה שתארת יכול לנבוע מהעדשה המלאכותית עצמה, גם אחרי ניתוח במהלך תקין לחלוטין. ייתכן שהאישון נפגע מעט או שיש חריר בקשתית? עד כמה חודשים מהניתוח הדברים בדרך כלל משתפרים בהדרגה.

30/07/2021 | 10:20 | מאת: ארילה

ד"ר מיכאלי עדי:תודה על תשובתך המפורטת והמהירה.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות