מה הסביה להתחלשות הזונולות של העדשה

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

29/07/2021 | 16:57 | מאת: לוברבום

איך יודעים מי מה נגרם התחלשות של הזונולות של עדשת התוך עינית אם זה קשור להתאמצות הקוצר ראיה גבוה אם אני אטפל בקוצר ראיה גבוה זה יעזור ??? אם זה קשור לבעיה מולד כמו: קטרקט מולד תרופות טבעיות יעזור למצב ??? אשמח מאוד לדעת אני חייבת לטפל בזה כמה שיותר מהר כדי שלא יהיה לי השפעה על הראיה תודה רבה

אין דרך להימנע. אם כבר ידוע מהבדיקה אצל הרופא שיש חולשה של הזונולות אז כדאי להימנע מספורט לדוגמת קיק בוקסינג שיכול להחמיר את המצב

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות