מה הסיבה שהזנולות של העדשה מתחלשות

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

29/07/2021 | 14:33 | מאת: לוברבום

שלום וברכה רציתי לשאול מה הסיבה שהזנולות של העדשה מתחלשות האם יכול להיות ל: בעיה ברשתית או בזגוגית של העין האם יכול להיות מי נטילת תרופות פסיכיאטריות כבר הרבה זמן האם יכול להיות בעיה של הקוצר ראיה גבוה ואם כן איזה תרופה אפשר לקחת שזה לא יתדרדר יותר וזה לא יהיה יותר חלש תודה רבה

מכל הסיבות שציינת קומר ראיה גבוה הינו סיבה לחולשת זו ולות וישנן סיבות נוספות כגון פסאודואקפוליאציה שזו בעיה בעין עם חלבון מסוים וסיבות מולדות.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות