ניתוח קטרקט עם עדשה מונוויזיון

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

28/07/2021 | 17:56 | מאת: יעל

אני בת 57 ועברתי ניתוח קטרקט לפני חודש בעין שמאל עם עדשה לראייה מרחוק,עכשיו אני צריכה לעשות ניתוח בעין ימין ומתלבטת האם הפעם לבקש עדשה לקרוב (מונוויזיון). יש לציין שאני עובדת כל היום על מחשב ובמסגרת תפקידי אני צריכה להתמקד בפרטים קטנים ועבודה בתלת מימד. וכמו כן בזמן נהיגה אני משתמשת די הרבה בוייז. האם אתה יכול לייעץ לי בנושא . ומה הם החסרונות של המונוויזיון? תודה על תשובתך.

אני בעד 2 עיניים זהות בעיקר בגלל הצורך בראיה תלת מידית/דו עינית טובה. האפשרות השניה היא לכוון לטווח ביניים של המחשב/ווייז ובעבודה להרכיב משקפיים.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות