התלבטות לגבי עדשה עין שניה

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

13/07/2021 | 17:08 | מאת: רונן

לאחר ניתוח קטרקט בעין שמאל מכוונת למרחק. נזקק למשקפי קריאה בלבד. צריך לעבור ניתוח קטרקט בעין ימין שהיא עם צילינדר מינוס 1.0 ועם ERM במקולה (רשתית צמודה).עקב חולשת זונולוס יצטרכו להשתיל בסולוקוס. 1. האם אפשרי וכדאי לכוון עדשה בעין ימין לראיה לקרוב, ולבטל הצורך במשקפים לקרוב 2.האם לכוון העדשה בעין ימין למרחק ולהשתמש במשקפיים לקרוב בשתי העיניים 3. האם עדשה טורית תהיה יעילה (לנוכח ה ERM) ותעזור למרחק או לקרוב

לא הייתי משתילה טורית במצב כזה. בגלל חוסר היציבות. שתי האופציות הראשונות טובות.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות