סינוור והילות לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

11/07/2021 | 21:23 | מאת: הוד

מה הסיבה לסינוור מאורות רכבים בעת נהיגה ?.(לא נוהג בכלל) תופעה ידועה או חולפת? גם הילות מאור פלורוסנט. התופעה מוכרת?? אני 15 ימים אחרי קטרקט

תופעה ידועה שמשתפרת עם הזמן. קשורה לעדשה , ליובש, לאסטיגמציה ועוד.

12/07/2021 | 03:25 | מאת: הוד

תודה. אין לי צלינדר. ולא הושתלה עדשה מותאמת צלינדר. ומה הכוונה שהתופעה קשורה ובעייתיות בעדשה?

לא אמרתי בעייתיות בעדשה. אמרתי שיכולה להיות קשורה לעדשה. העדשה הינה גוף אופטי עשוי חומר אקרילי והוא לא תחליף מושלם לעדשה טבעית. כן ישנם קצת סינוורים והשתקפויות וריצודים מהעדשה המלאכותית והכל דועך עם הזמן.

12/07/2021 | 07:17 | מאת: הוד

תודה יום טוב

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות