משקפי מגן לשינה בשל ניתוח

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

02/07/2021 | 09:10 | מאת: לנדאו

אבי יעבור ניתוח קטרקט ביום א. הרופא לא נותן משקפי מגן וגם לא רשום בהנחיות אחר הניתוח להרכיב. אני כן קורא אצל רופאים אחרים המלצה. אולי זו הנחיה אחרת אצל המנתח שלו. האם יש חשיבות בעת שינה ? כי אם כן אקנה לו ליתר בטחון בחנות אופטיקה. תודה ושבת שלום

אין צורך במשקפי מגן אלא במגן פלסטיק שמצמידים עם פלסטר ואני מאמינה שאת זה הרופא כן ייתן לך.

02/07/2021 | 14:16 | מאת: לנדאו

נותן רק ללילה הראשון של הניתוח. מאחר ומדובר באדם מבוגר יתקשה לשים מגן פלסטיק. אז אקנה משקפי מגן או הוא ישן עם משקפי ראיה שלו. לפחות ללילה. מבין שלכל רופא הנחיות אחרות.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות