תופעות לאחר ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

26/06/2021 | 14:13 | מאת: זוהר

מה הם הסיבוכים הנפוצים אם בכלל, לאחר ניתוח קטרקט? בצקת בקרנית? מדוע זה נוצר? בצקת ברשתית ?מדוע זה נוצר? האם יש מאפיינים מראש לגבי סיבוכים? או שזה תלוי הצלחת מנתח/אופי ניתוח? האם באופן כללי(ברור שניתוח זה ניתוח) זה נחשב ניתוח עם מינימום סיבוכים? תודה

מובן שהסיבוכים תלויים גם במיומנות של המנתח וגם בעין עצמה. בהחלט ישנן עיניין מועדות לסיבוכים- עיניים קצרות, קטרקט מתקדם, עדשה לא יציבה, אי ספיקה של הקרנית. הסיבוכים שתארת קשורים גם למהלך ניתוח רגיל וגם לניתוח שהסתבך וגם לעיניים עם בעיה ידועה מראש. בסה״כ הניתוח הינו מאד בטוח ואחוזי ההצלחה גבוהים. גם כשיש סיבוך, את רוב הסיבוכים ניתן לפתור.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות