מדידות להתאמת עדשה אצל המנתח

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

22/06/2021 | 01:55 | מאת: נועם

יש לי עין עם יובש. ביום הבדיקה(היום) אצל המנתח להערכת העדשה המושתלת עברתי בלי שהקפדתי באופן מיוחד על טיפות נגד יובש. הייתי טרוד בענייני עבודה ולא הקפדתי. הרופא מודע להיות העין יבשה אך לא שאל או הסב תשומת ליבי לכך. עכשיו אני מוטרד האם קיים חשש סביר לטעות במדידות בשל כך?

לא סביר שיש טעות משום שמכשיר המדידה רגיש ואם יש יובש המכשיר מתריע על כך ואז הטכנאי בשרך כלל שם איפות ובודק שוב. אבל אם אתה לא שקט- תעשה מדידות חוזרות.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות