טיפות לאלרגיה אחרי ניתוח.

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

15/06/2021 | 15:25 | מאת: ברוך צ

לפני חודש קטרקט בעין אחת ומאז העין אדומה. מקבל טיפות לאלרגיה פעמיים ביום. צריך עוד שבוע לעשות עין שניה. אבל לא כדאי לחכות שהעין תהיה רגילה ולא אדומה? ומה זה נחשב שהעין ככה חודש אחרי הניתוח. המנתחת לא מתרגשת. אבל זה מטריד. בעיקר בלילה. כשהעין סגורה

כנראה שאין בעיה להתקדם עם הניתוח השני. עם זאת אני הייתי מרגישה יותר בנוח לדחות קצת את הניתוח עד להרגשה טובה יותר. ייתכן שמדובר ברגישות לטיפות שמכילות חומרי שימור למשל. הייתי מוסיפה טיפות של דמעות מלאכותיות ללא חומרי שימור ומשחה של לובריקציה ללא חומרי שימור. יש מספר תכשירים כאלה. תוכל להתייעץ עם הרוקח לגבי האופציות.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות