ניתוח קטרקט לעיניים רגישות/בעייתיות

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

12/06/2021 | 18:27 | מאת: מנילה

מועמדת לניתוח קטרקט עם עיניים שסובלות מיובש, מבלפריטיס ,צריבה כרונית (ואדמומיות(שנוצרת בכל נגיעה קטנה בעין) א. האם ההחלמה עם עיניים "בעיתיות" עלולה להיות קשה יותר סבוכה יותר? אני ככ מפחדת.!! ב. יש העדפה בכל מצב ובהתייחס למצבי ללייזר או סכין? רמת החשש שלי גבוהה מסיבוכים לאור רגישות קשה של העיניים. ממש מרגישה פחד שמציף אותי בגלל הבעיתיות היומיומית ממה שאני חווה. אני יודעת שעל אף המצב חייבת לעבור הניתוח. אבל חוששת מרמת הצלחת הניתוח ובעיקר מאופן ומשך ההחלמה. לא יכולה אפילו להגדיר הפחד שלי לאור "התנהלות" העיניים שלי תודה רבה על תשובה ממך.

כעיקרון לא צריכה להיות בעיה. אפשר להערך מראש עם טיפות ללא חומרי שימור לזמן שאחרי הניתוח. ללייזר אין יתרון מבחינת יובש ובלפריטיס.

12/06/2021 | 18:59 | מאת: מנילה

תודה. חיזקת אותי בעניין ההחלמה. כנראה הסבל היומיומי עושה את שלו לא רק בקטע הפיזי אלא גם המנטלי. האם זה בסדר לשאול אותך אם את עושה את ניתוחי הקטרקט בלייזר? שיהיה שבוע טוב.

פורום זה הינו לצואך מידע כללי ולא אוכל למסור אנפורמציה מעבר לכך.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות