ניתוח קטרקט ורגישות לטיפות

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

12/06/2021 | 06:10 | מאת: ברי

יש לאחותי רגישות גבוהה לטיפות עיניים. בכל דלקת שהיתה לה כל סוג טיפות כמו ויגמוס. סינטו.תדאמיצין העין נהיתה אדומה שלא ראו קרקע לבנה. וחשבו שזה המשך של דלקת. ורק אחרי כמה שבועות הרופא אמר שזו רגישות לטיפות ואכן הפסיקו לה כל הטיפות ולקח זמן עד שהעין התאוששה. עכשיו היא צריכה לעשות קטרקט ולפני הניתוח יש לשים מספר סוגי טיפות. ברור לה שהעין תהיה אדומה מיידית בגלל החומרים המשמרים( במידרמיד צקלוגל ושאר הטיפות הנצרכות לפני קטרקט) ועודששמים כשעה שלפני הניתוח זו התחלה בעייתית וכמובן הטיפות לאחר הניתוח. האם ניתן לקבל את כל הטיפות!!! ללא חומר משמר? מה עושים במקרה כזה להקל על תגובת העין. אני מכירה את הסבל שלה ומבקשת מענה איך לעזור לה. תודה רבה

אין בעיה עם זה רק צריך לספר את זה לרופא והוא ירשום לה טיפות ללא חומרי שימור הטיפות של הסטרואידים הן ברקיחה מיוחדת ולכן צריך להערך מראש

12/06/2021 | 06:51 | מאת: ברי

אין לי מילים להודות לך בשמי ובשמה. על תגובה גם מהירה וגם ברורה מאוד. ובעיקר מרגיעה. ורק שאבין ,האם את הטיפות הנדרשות לפני הניתוח כפי שרשם לה לוקלין. מידרמיד. צקלוגל.אפרין ניתן להזמין ללא חומר משמר ? ולאחר הניתוח ויגהמוקס גם ניתן להזמין ללא חומר משמר? תודה רבה לך. מעריכה מאוד.

במקום לוקלין אפשר לטפטף לידוקאין מאמפולות ללא חומרי שימור. אפרין אולי כדאי לא לטפטף כי אולי רגישה גם לזה. מידרמיד אין בעיה- מטפטוף מועט לא יקרה לה כלום. ויגמוקס מגיע מראש בלי חומרי שימור. דקסמתזון צריך להזמין מראש.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות