הצורך במשקפיים לאור ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

11/06/2021 | 17:45 | מאת: גוני

בעין ימין מינוס 6 וחצי בעין שמאל מינוס 8 וחצי. לגבי קריאה; אין צורך במשקפיים. הקטרקט יאפשר לי ראיה לרחוק. האם אוכל להמשיך לקרוא ללא משקפיים? אני קורא הרבה ומול מחשב שעות רבות. האם 1. מראש הרופא ידע אם אצטרך משקפיים לקרוב?? 2.האם כדאי עין רחוק עין קרוב.,?

אם תראה לרחוק ללא משקפיים לא תראה לקרוב. בתקופת הביניים בין 2 הניתוחים תוכל להתנסות במצב של עין לרחוק עין לקרוב ואם זה יהיה נוח אז תבקש מהרופא שהעין השניה תכוון לקרוב.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות