האם בעייתי ניתוח קטרקט?

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

08/06/2021 | 07:54 | מאת: boni

מבקש לבדוק עניין לייזר אס.אל.טי. שנעשה לי בימים אלה . האם יש צורך ואם כן של כמה זמן בהמתנה בין לייזר אס.אל.טי שבוצע להורדת לחץ לבין ההיתר לעבור ניתוח קטרקט? יש בכלל קשר בין 2 הפעולות מבחינת סבילות או עומס יתר על העין.?

כדאי להמתין כחודש וחצי מביצוע הלייזר כדי לבדוק את האפקט שלו על הורדת הלחץ. וכדאי לקבל אישור מרופא הגלאוקומה לביצוע ניתוח הקטרקט. כעיקרון אין מניעה לבצע את הניתוח תוך שבועיים מהלייזר אבל לדעתי לא כדאי כי זה יבלבל את התוצאות של הלייזר.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות