עומד לפני ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

03/06/2021 | 06:44 | מאת: אריה

יש לי פער של 4 מספרים בין 2 העיניים. בשתיהם משקפיים למרחק.(4 8) ונדרש לעבור קטרקט. האם יש בעיה בגלל הפער בביצוע הניתוח.? האם זה משפיע לרעה בתוצאות הניתוח??? אני בן 57 ומרכיב משקפיים 12 שנים. ועכשיו בגלל קטרקט יש עליה מדודה במספרים. חושש מתוצאות של ניתוח בגלל הפערים בין 2 העיניים.

אם הינך מועמד לניתוח בשתי העיניים אז אין בעיה כי העיניים תתאזנה עם הניתוחים. אם העין עם המינוס 8 מנותחת- כדאי לכוון אותה למינוס 3 ואז הפער בין העיניים יקטן.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות