דלקות עיניים אחרי ניתוח קטרקט בלייזר

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

02/06/2021 | 18:13 | מאת: ניקול

שלום ד"ר עדי פניתי אליך לפני כחודשיים בעקבות דלקות חוזרות בעניים לאחר ניתוחי קטרקט בשני העניים שהוצעו בחודש אוקטובר ונובמבר 20. הצעת לי טיפול בקומפרסים חמימים ניקוי העניים במגבונים המיועדים לכך וטיפות ליובש בעניים כפי שהציעה הרופאה שנתחה אותי. כמו כן הצעת לפנות לרופא דרכי דמעות במידה והטיפול לא יעזור. לצערי הטיפול בנקיון העיניים לא עזר לי , בקשתי מרופא העיניים בקהילה שאצלו אני מטופלת הפניה לרופא דרכי דמעות הוא סרב לכך מספר פעמים בטענה שלא מוצא סיבה לכך ושיש לי כנראה בלפריטיס ולהמשיך באותו טיפול. הוא נתן לי גם משחת מקסיטרול שגרמה לי לנפיחות ושקים אדמומיים מתחת לעיניים. אני מתקשה לקרוא ולא מצליחה לעבור בדיקת אופטמטריסט בגלל מסוך שיש לי בעין. אני כבר מיואשת מהמצב הזה ואיך יוצאים ממנו. בתודה ובברכה על תשובתך ניקול

שלום ניקול, אנא פני דרך המרפאה. הפורום מיועד לשאלות לקהל הרחב. בכל אופן את יכולה להתייעץ עם אוקולופלסטיקה בעינטל ובמקומות רבים אחרים דרך הביטוח המשלים.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות