חשש כבד מניתוח קטראקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

06/05/2021 | 22:57 | מאת: אלגרה

אמי בת 69 עם סיוגורן שאובחן לפני כ 4 שנים. לא מקבלת טיפול מלבד שימוש בטיפות מלאכותיות ומשחה בפה מיובש חמור. צריכה לעבור קטרקט ב 2 העיניים. היא חוששת מאוד בגלל היובש. האם זה יכול להפחית את הצלחת הניתוח? לגרום לבעיות לאחר הניתוח? יש איך לעזור לה? אני מודה לך בשמה

עם הניתוחים המודרניים בחתך קטן, לא צריכה להיות בעיה לעבור את הניתוחים. כדאי אולי להשתמש בטיפות ללא חומרי שימור אחרי הניתוח ולהמשיך בטיפטוף הטיפות נגד יובש.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות