ניתוח קטרקט לחולת סכרת

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

01/05/2021 | 19:43 | מאת: שיר

שואלת בעבור אישה בת 64, עם סכרת אשר נדרשת לעבור ניתוח קטרקט: האם קיים יתרון לניתוח בלייזר עבורה ? עד כמה שכיחים הסיבוכים של עדשות הפרימיום (נפילת העדשה לאחור; הילות אור)? ועד כמה מומלצים כמרכיבת משקפיים? תודות !!

לייזר לא קשור לסכרת והשיקולים לשימוש הלייזר קשורים למה שהרופא רואה בבדיקה בעין. אין קשר בין עדשות פרימיום לנפילת עדשה. כן יש הילות סביב מקורות אור עם עדשות מולטיפוקליות. לכן מי שמאמין במשקפיים- עדיף לו להימנע מהן.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות