טיפות עיניים דיקלופטיל

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

21/04/2021 | 08:38 | מאת: רחמים

שלום רב, קיבלתי טיפות עיניים דיקלופטיל לשימוש 3 פעמים ביום. יש רוקחים שאומרים שכל בקבוקון הוא לשימוש חד פעמי בלבד ויש רוקחים שאומרים שאפשר לשמור כל בקבוקון עד 24 שעות. מה נכון לעשות והאם צריך לשמור בקרור. תודה

הדיקלופטיל הוא לשימוש חד פעמי באמת. אניכן מנחהאת מטופלי להשתמש באמפולהיום שלם

01/11/2021 | 23:10 | מאת: יואב שלום

אני לאחר ניתוח קטרט כבר כמעט שנתיים. קיבלתי טיפות עניים עד עכשיו גם דיקלופיל כי יש לי בצקת בעין שנעשה הניתוח. מדוע לא ניתן להוריד את הבצקת

01/11/2021 | 23:41 | מאת: ד״ר עדי מיכאלי

כדאי להתייעץ עם מומחה רשתית בעניין. אמורה להיות סיבה- תרופה או בעיה ברשתית כגון ממברנה שמונעת את חלוף הבצקת.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות