לייזר בקטרקט וסוגי עדשה טורית

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

10/04/2021 | 23:21 | מאת: סיגל

הי. הלכתי לרופא שערך לי בדיקות של הצילינדר והמליץ לי על עדשה טורית בעין בה יש לי צילינדר של 1.5. הוא רופא מנוסה מאד אולם אינו משתמש בלייזר בביצוע הניתוח. מה דעתך על כך? מה תפקיד הלייזר בניתוח? האם הלייזר מוסיף משנה זהירות ודיוק בביצוע הניתוח ובמנח העדשה הטורית או שאין זה הכרחי? אלו עדשות טוריות מומלצות? הבנתי שהעדשה היא תוצרת ארהב. תודה

מה שלא עניתי לגביו- לגבי סוג העדשה - העדשות הן מתוצרות שונות וכדאי לאפשר למנתח להשתיל את העדשה איתה מרגיש בנוח ויודע את התוצאות שלו איתה.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות