דחיפות קטרקט. האם בעייתי??

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

06/04/2021 | 22:38 | מאת: לורן

רופא שבדק אותי לפני כשנה בגלל יובש וגרד בעין המליץ על ניתוח קטרקט. (לא קשור ליובש כמובן).ואכן בשנה האחרונה נאלצתי לשנות מספר עדשות משקפיים בגלל ראיה ירודה. הגעתי למינוס שש וחצי כשלפני שנה היה מינוס 4. בגלל הקורונה לא עשיתי בשל חשש והיותי בסיכון. (לא קשור לעיניים). ומאוד נשמרתי. האם קיים מצב בו הניתוח עלול להיות מורכב יותר בגלל דחיה בביצועו?? רוצה מסיבות אישיות לדחות בעוד חצי שנה.

לצערי לא אוכל לענות על השאלה הספציפית. תצטרכי להיבדק ולהפנות את השאלה לרופא הבודק. לפי מצב העין ומצב הקטרקט הוא יוכל לומר לך אם ניתן להמשיך ולדחות את הניתוח.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות