סוגי עדשות.

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

06/04/2021 | 12:33 | מאת: ארתור

שלום, ברשותך מספר שאלות: 1. עדשה מונופוקאלית - מה ההבדל בין אספרית ורגילה ? 2. האם העדשה המונופוקאלית הנתנת במסגרת הסל היא אספרית ? 3. עדשות  Tecnis Eyhance - מה ההבדל בינן ובין סימפוני מבחינת תופעות לוואי?  האם משתמשים בהן בארץ ? תודה.

אין הרבה הבדל בין עדשות אספרית וספריות. כנראה בעין מושלמת שבה העדשה מתמרכזת באופן מושלם ואין בכלל צילינדר, אז הראיה עם עדשה א-ספרית קצת ייתר טובה.העדשות כולן בסל וההחלטה הינה של המנתח.לגבי eyehance אין לי נסיון ובכלל אין הרבה נסיון. זה הרבה פחות יעיל לעומת סימפוני. היא אמורה להוסיף מעט עומק ראיה.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות