השפעה של זריקה הורמונלית על עיניים

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

07/03/2021 | 10:54 | מאת: זינה

שלום אני בת 80,בעין אחד יש קטרקט ובעין שני יש קרע מלפני 17 שנים וחשד לגלאוקומה בלי לחץ פנים עיני גבוה. יש לי כאבים קשים בכתף - Tendinitis עם קרע בגיד. האם הזריקה של תרופה הורמונלית לתוך הכתף יכולה להחמיר את הבריאות של עיניים ולהשאיר אותי עיוורת לגמריי?

התרופה ההורמונלית זה כנראה סטרואיד. סטרואיד כזה עלול להעלות את הלחץ בעין אז פשוט כדאי לבדוק לחץ כשבוע שבועיים אחרי ההזרקה. לקטרקט אין מה לחשוש מזריקה אחת כזו.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות