אישונים לא הצטמצמו 13 שעות אחרי טיפות חהרחבה

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

24/02/2021 | 09:15 | מאת: אפרת

שלום רב, ב23.2 הייתי במרפאת עיניים בבית חולים מאיר. בשעה 19:00 האחות טפטפה 3 סוגים של טיפות להרחבת האישונים. היום 24.2 בשעה 9:12 יותר מ 13 שעות אחרי, האישונים לא הצטמצמו ואני מרגישה כאב בעיניים. מה עושים? האם יש כאן חשש לנזק? בעבר כששמו לי טיפות תוך שעתיים האישונים הצטמצמו.

סליחה שלא עניתי מוקדם יותר. זה גם לא הפורום המתאים. בכל מקרה- מאמינה שהבעיה נפתרה כבר אבל אם לא אז בשלב זה יש צורך לגשת למיון עיניים בדחיפות.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות