טשטוש לאחר ניתוחי קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

30/12/2020 | 14:56 | מאת: אמיר

שלום. עברתי ניתוחי קטרקט בשתיהעיניים לפני כ 3 שנים. אמנם חדות הראיה השתפרה מאד אבל, ובשתי העיניים מופיע טשטוש בדוגמא קבועה בכל תנועה של האישונים. יותר מרופא עיניים אחד בדקו ובדקו ולא הצליחו למצוא את מקור הבעיה. הועלתה אפשרות, לאחר שנשאלה, על ידי פרופ' אסיה, שיתכן ובאופן די נדיר, שתי העדשות שהותקנו אינן מכסות את כל האישונים. אחרי כל ההקדמה - האם זה מצב בר תיקון ולו גם באמצעות ניתוחים חוזרים והתקנת עדשות בעלות קוטר גדול יותר. תודה אמיר

ישנם ניתוחים כאלהאבל לא מומלץ לעבוראותם אלא במצב של תזוזה קיצונית משום שיש בהם מידה לא מבוטלת של סיכון

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות