נתוח קאטרקט עדשות מולטיפוקליות

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

09/11/2020 | 19:38 | מאת: רותי

דר' שלום אני בת 67 וסובלת מלחץ בעינים מגיל צעיר מרכיבה משקפים למרחק אמורה לעבור נתוח קאטרקט ההתלבטות היא בין עדשה מונופוקלית או מולטי פוקלית האם אתם ממליצים על עדשות מולטי פוקליות ככלל או אתם הרופאים יותר ממליצים על העדשות הרגילות האם יש יתרון לעדשות המולטיפוקליות לגבי חדות הראיה ? והאם כאשר בוחרים עדשה מולטיפוקלית למרחק ומרחק בינים מה קורה לראיה לטווח הקצר או עדיפה עדשה לטווח רחוק וקרוב תודה

כעיקרון אם את סובלת מלחץ בעיניים את לא מתאימה לעדשות מולטיפוקליות. עדשות מולטיפוקליות יכולות להתאים אך ורק לעיניים בריאות לחלוטין.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות