הבזקים לאחר כחודשיים מהניתוח

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

28/10/2020 | 17:09 | מאת: הבזקים לאחר ניתוח קטרקט

שחכתי לציין שגם יש לי הבזקים בזיות העין .במיוחד השעות הערב כשאני צופה בטלוויזיה. אני די חוששת שמשהו לא בסדר בניתוח

מובן שההתייעצות פה אינה תחליף לבדיקה מקיפה. נקודות שחורות הו תופעות שקורות אחרי ניתוח גם מוצלח ותקין וגם ההבזקים והאורות מהצד אופייניים לתופעות לוואי של העדשה המושתלת. לא נשמע שיש סיבה לדאגה אבל צריך לעשות בדיקה מקיפה ואולי להוסיף צילום OCT בגלל ההפרעה בקריאה. ייתכן שהפרעה זו קשורה לגלאוקומה.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות