ראייה לאחר ניתוח קטרט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

30/07/2020 | 19:53 | מאת: חמי

היי רציתי לשאול אחרי ניתוח קטרט מי ששם 2 לרחוק האם רואה לרחוק ולמרחק בינוני וקרוב לא רואה בכלל . ולמי ששם 2 לקרוב האם רואה קרוב ובינוני ולרחוק לא רואה כלל? אם לפני היו לו משקפים לרחוק? ואם עושים קרוב רחוק האם זה לא מוציא מאיזון או גורם לתופעות כמו סחרחורות וכו..

אם מכוונים לרחוק רואים רק לרחוק בלי משקפיים ולא רואים בטווח הביניים אם לקרוב אז לקרוב אם לביניים אז לביניים מה שהיה נמחק מה שיהיה זה מה שנקבע עם העדשה בנתוח לגבי שתי עיניים שונות קשה לדעת וזה סוג של סיכון אבל בדרך כלל אם משאירים פער קטן יחסית כמו רחוק וביניים זה בסדר.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות