בקשר להורדת משקפיים בניתוח קטארט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

30/07/2020 | 15:18 | מאת: מילי

היי רציתי לדעת בניתוח הקטארט מה קורה למספרי המשקפיים ? א. בניתוח של קרוב קרוב ב. בניתוח של רחוק רחוק. האם יש אפשרות להוריד משקפים? כרגע יש לי משקפי ראייה לרחוק

מה שקורה בניתוח הוא שמשתילים עדשה לפי חישוב שמבוצע לפני הניתוח. אם החישוב מדוייק ומקבלים מה שמתכננים אזי אם מכוונים לרחוק רואים רק לרחוק ללא משקפיים ולקריאה צריך להרכיב משקפיים ולהיפך. ניתן לשלב מספרים שונים בשתי העיניים. הכל תלוי במה אפשרי מבחינת המצב של אותו מטופל ומבחינת המדידות הטרום ניתוחיות.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות