טיפול בקטרקט באמצעות טיפות עיניים

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

07/06/2020 | 20:21 | מאת: דני

שלום. האם זה נכון שיש טיפול אלטרנטיבי טבעי בקטרקט (פותח על ידי רופא עיניים רוסי) באמצעות טיפות עיניים ? במידה וכן, מה יחס הרפואה הקונבנציונלית לטיפול זה? האם זה יכול להזיק או ששווה לנסות

שמעתי שמועות על דברים כאלה. היחס של הרפואה הקונבנציונלית הוא שאין יחס.

14/06/2020 | 16:22 | מאת: פלג אבי

האם יש ניסיון בטיפול בטיפות עיניים לטיפול בקטרקט ,האם מעלים חלק מהקטרקט? והאם כדאי להמתין עם ניתוח כל עוד לא חייב ניתוח?

אין בנמצא טיפות שמעלימות קטרקט קיים. מטפלים בקטרקט כשמפריע משמעותית לראיה או אם לא מפריע אבל מאד מתקדם ברמה שהזנחת הטיפול בקטרקט מסכנת את העין.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות