יובש בעיניים. פלוטרס. וניתוח קורקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

04/06/2020 | 18:10 | מאת: Oren

אמור לבצע ניתוח קטורקט מבקש הבהרות לגבי קיום יובש כבד בעיניים. פלוטרס מרובים ב 2 העיניים עקב היפרגות זגוגית וחור בעין שהולחם בלייזר. מה הסכנה בממצאים שהובאו בפניך והשפעתם על ניתוח עתידי. ? או תופעות שיהיהו לאחר ביצוע קטרקט.

היובש לא אמור להחמיר בעקבות הניתוח. הפלואטרים עלולים להחמיר בעקבות ניתוח באופן כללי אבל מבחינת קרעים דוקא העובדה שכבר עברת הפרדות רשתית מהווה סוג של הגנה מסויימת מפני סיבוך דומה אחרי הניתוח.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות