טיפות נגד יובש - תחושת צריבה

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

27/05/2020 | 20:18 | מאת: יואל

שלום דוקטור, התחלתי להשתמש היום בטיפות לעיניים יבשות בהמלצת הרופא שבדק את העיניים, רכשתי טיפות ללא משמר של אחד היצרנים המובילים (המרכיבים שרשומים עליו הם: DEXTRAN ו-HYPROMELLOSE) ומשום מה מיד לאחר שהטיפות נכנסות לעין, יש לי תחושה חזקה של צריבה, העיניים דומעות למשך כחצי דקה עד שהצריבה מסתיימת, מדוע זה קורה? האם עליי להמשיך עם הטיפות? במקרה שתהיה שוב צריבה,האם עליי לא לעשות כלום או לשטוף את העיניים מהטיפות? תודה רבה

ייתכן שהצריבה נובעת מהיובש. בכל מקרה אם זה לא יותר מדי בלתי נעים אין מניעה שתמשיך עם הטיפות לפחות לשבועיים ככה, ונקווה שתרגיש שיפור. אם לא יכול שיפור תנסה לשטוף הרבה במי ברז ותנסה להבין אם זה יותר טוב.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות