ניתוח קטארקט הסרת משקפי קריאה

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

09/02/2020 | 11:18 | מאת: שלמה

בהמשך לשאלתי הקודמת.מה היתרונות וחסרונות באופציה שנתת לי.? מה מומלץ ? האם מטופלים שביצעו את האופציה מרוצים ?.אני בדילמה קשה מאד. תודה רבה

כדאי לוודא שהראיה טובה למרחק כי אם לא אז כדאי שהשניה תעזור לראשונה. אם כן טובה, אפשר ללכת על אופציה של פער של עד שני מספרים, כלומר מינוס 2 בעין השניה. אם הראיה בה עדיין לא רעה, אפשר לבקש מאופטומטריסט שיעשה לך הדמייה של המצב עם עדשת מגע. החשש הוא שבאמת המצב לא יהיה לך נוח ואז לא פשוט לתקן את זה, או שתצטרך להרכיב משקפיים. לקחת בחשבון שכאשר עין אחת מכוונת לרחוק ואחת לקרוב אז יש פגיעה מסויימת בראיה תלת מימדית ומרחבית.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות