החלפת עדשות לאחר ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

16/01/2020 | 01:01 | מאת: זיוה

שלום, לפני 5.5 חודשים עשיתי ניתוחי קטרקט בשתי העיניים, בהפרש של שבועיים בין שתי העיניים. השתלתי עדשות סימפוני, וזאת מתוך הבנה לאחר מחקר בנושא, שהן גורמות להרבה פחות סינוורים מאשר עדשות מולטיפוקליות מלאות. לצערי ולאכזבתי, אני סובלת מסינוורים מאד קשים ומאיכות ראיה לא טובה למרחק, והמצב אינו משתפר. האם יש אפשרות, ואם כן מה הסיכונים, בניתוח נוסף להחלפת עדשות הסימפוני לעדשות מונופוקליות ? האם יש עוד אפשרויות לתיקון הראיה פרט למשקפיים? תודה, זיוה

לפני ההחלטה על החלפת העדשות כדאי לנסות טיפול אינטנסיבי נגד יובש כולל טיפות רזטזיס. מעבר לכך לא נראה לי שיש פתרון נוסף.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות