קעדשות מונופקליות קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

05/01/2020 | 11:49 | מאת: משה

אני מרכיב משקפיים מילדות (בן 70) כיום משתמש ב-2 זוגות מולטיפוקליות שנתנו מענה טוב. (מרחק+קרוב, ואח"כ מחשב+קרוב). מחוץ לבית משתמש רק בזוג למרחק עם הרמת המשקפיים לאותיות קטנות/תפריט. עברתי קטרקט עם עדשה לרחוק. מה עדיף לגבי העין השנייה? עין שנייה לרחוק,או למחשב. מה היתרונות והחסרונות של כל אפשרות. בתודה רבה

05/01/2020 | 11:56 | מאת: משה

מעוניין באופן חד משמעית להישאר עם משקפיים מכיון שכך אני מוכר.

נשמע לי שתכוון 2 עיניים זהות ותמשיך עם מולטיפוקליים. אם תעשה 2 עיניים זהות אין חשש מחוסר איזון בין העיניים והראיה התלת מידמדית והמרחבית תהיה הכי טובה. באופציה השניה יש חשש שכל אלה ישתבשו.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות