הגדרות בהשתלת עדשה ניתוחי קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

02/10/2019 | 20:03 | מאת: איתי

מה משמעות הדברים הנ"ל SE:+12.50 D SPH: +12.50 D

זה מרשם למשקפיים (או עדשות מגע) של מספר מאד גבוה של פלוס 12.5.

03/10/2019 | 07:10 | מאת: איתי

שלום האם אלו נתוונים שבתור מנותח עלי להתייחס אליהם ? (זו המדבקה של העדשה המושתלת) בנוסף האם יש חשיבות לתוצרת העדשה בנוגע לאיכות הראיה או שבכולם רואים אותו דבר?

אם זה מה שרשום על המדבקה אז זה המספר של הכוח של העדשה שהוכנסה בניתוח. זה מספר אופייני לאנשים שהיו לפני הניתוח קצרי רואי כי הוא יחסית נמוך (הממוצע-20-23). המספר תלוי בחישוב שבוצע לפני הניתוח ובתוכנית עליה דיברת עם המנתח.

03/10/2019 | 08:23 | מאת: איתי

לפי מה שאמרת שאני בפלוס2 משקפי קריאה ולרחוק רואה טוב אז הכל בסדר לא ? לגבי החישובים בדרכ המנותחים לא ככ מבינים בזה זה קריטי בנוגע לחישובי העדשה מה שרשמתי לך ?

אני בעצמי לא יכולה להגיד יותר שום דבר. רק כשיש את כל הנתונים מהחישוב שלפני הניתוח. אבל, עושה רושם שהכל בסדר.

03/10/2019 | 10:50 | מאת: איתי

תודה רבה

03/10/2019 | 11:26 | מאת: איתי

נקודה נוספת ששמתי לב בדרך כלל מה שהמנתח מתייעץ עם המטופל זה רק איזה עדשה תושתל כל החישובים האחרים כגון כח עדשה וכו זה הרופא עושה לבד לא זוכר ששיתפו אותי בכך האם דעתי מוצדקת בענין זה ?

נכון

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות