לאחר ניתוח קטרקט,ירידה בראייה לקרוב

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

19/03/2019 | 11:02 | מאת: דודו

כ-5 שנים לאחר ניתוח בשתי העינים. הושתלו לבקשתי עדשות שמחייבות משקפיים לרחוק. לקרוב ראיתי מצויין עד לפני מספר חודשים. הבחנתי שיש בעיה בראייה מקרוב. בבדיקה של רופא עיניים אכן יש ירידה והרופא המליץ למשקפיים מקרוב או מולטיפוקל. הגיוני?

לא בדיוק ברור לי- את רצית לכוון כך שיישארו משקפיים למרחק ותוכלי לקרוא ללא משקפיים? אם כן אז כנראה שהתוצאה לא יצאה כמו שתוכנן וקורה לפעמים שתריך להשלים עם משקפיים את מה שלא רואים מספיק טוב.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות