שאלה כוויה ברשתית עקב פגיעת לייזר

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

20/12/2018 | 13:21 | מאת: רונן

לפני מספר ימים רכב חולף סינוור אותי אם לייזר ירוק והסתנוורתי. הלכתי לרופא עיניים שבדק לי את הרשתית ללא הרחבת אישונים ואמר שהוא לא רואה שיש צלקת או כוויה ברשתית אך בכל זאת הפנה אותי לבדיקת ocf מקולרית שעשיתי אותה אך עוד לא קיבלתי פענוח של של התוצאות. עשו לי בדיקת ראייה יום אחרי שנפגעתי מהלייזר והראייה בשני העיניים הייתה 6/6 אך באחת העיניים למרות שהראייה 6/6 אני רואה קצת מטושטש. השאלה אם יכול להיות שיש לי כוויה ברשתית או שיש סיכוי שאין כוייה ברשתית בגלל שהרופא לא ראה?

לא מקבלים כוויה ברשתית מזה שאור לייזר עובר על העין. בשביל לקבל כוויה צריך להסתכל ישירות לתוך הלייזר. לא סביר שיש לך כוויה. חכה לתשובת הבדיקה שעשית ותקבל אישור סופי.

23/12/2018 | 17:32 | מאת: רונן

נניח ואין כוויה ברשתית מה יכולה להיות הסיבה לראייה מטושטשת באחת העיניים?

יובש למשל

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות