איזה עדשה לבחור לרחוק או לקרוב

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

22/10/2018 | 10:39 | מאת: רות

לא ברור לי איזה עדשה לבחור בניתוח הקטרקט,(ניתוח בעין אחת ) לרחוק או לקרוב, אני אחת שקשה לי להסתגל לדברים חדשים,מה שאומר שבעבר ניסיתי משקפי מולטיפוקל וגם אז לא התרגלתי ,לכן חשוב לי לקבל עיצה מקצועית מה הכי טוב בשבילי

ההחלטה צריכה להלקח אחרי שיקלול מרכיבים רבים כולל מצב העין השניה, הביומטריה (למשל אם יש אסטיגמציה) ולמה את כן רגילה. לכן אין באפשרותי לתת לך עצה ספציפית לך. בעיקרון אנשים שהיו קצרי רואי בעבר, הכי נוח להם להישאר קצת קצרי רואי ואנשים שראו טוב לרחוק הכי נהנים להמשיך לראות טוב לרחוק ללא משקפיים.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות