כאבי מסביב לעין אחרי ניתוח קטארקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

01/09/2018 | 18:01 | מאת: אורגד יפה

עברתי ניתוח קטרקט 23/8/18 חלק בלייזר, תחושת עייפות במשך היום במיוחד בצפייה בטלוויזיה במשך כל השבוע, היום במשך היום יש לי כאבים משיב לעין.. אבקש תשובה לנייד ביום שני יש לי ביקורת אצלך בעין טל, האם זה יכול לחכות... מה לעשות בנתיים... אורגד יפה 0523289695

שלום יפה, האם את מטופלת של פרופ׳ אסיה? אשמח לענות לך לנייד אבל נשמע לי שזה יכול לחכות לבקורת שיש לך אצל פרופ׳ אסיה ביום ב. בינתיים נסי להשתמש בטיפות הסיסטיין שקיבלת.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות