כמה שאלות

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

16/10/2010 | 18:41 | מאת: רוני

בשנת 2007 בן משפחה נפגע קשה בתאונת דרכים ונחבל קשה בראש.בCT לאחר שנה כתוב: הודגם איזור נרחב של אנצפלומציה ואיזור ציסטי באונה הפרונטלית ,כמו כן באזור זה שינויי אות היפראינטנסים T2 FLAIR'מצב לאחר קונטוזיה מוחית פרונטלית עם אזור אנצפלומלציה וגליוזיס פרונטלי ,חדרי המוח מורחבים במידה בינונית. מה המשמעות? עד היום לא היו פירכוסים ולא נוטל תרופות.אין שינוי קוגנטיבי משמעותי,האם גליוזיס מבשר פרכוסים? אם כן מה צריך לעשות?

20/10/2010 | 20:41 | מאת: ד"ר אנדי קנר

רוני שלום, לא מדובר בשאלה לגבי גידולי מוח. אנא לפנות לאתר נוירו כירורגי כללי. בברכה דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח