שאלה בבקשה

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

10/09/2008 | 09:14 | מאת: אורית

שלום דוקטור, יש לי שאלה בבקשה, אני סובלת כבר שנתיים וחצי מתחושה של חנק , גוש בגרון שמאוד מפריע לי לתפקוד יום יומי . עשיתי את כל הבדיקות מקיפות לפני שנה שיצוא תקינות כגון גסטרוסקופיה, CT , אולטרסאונד צוואר ו גרון ובלוטת הטריס , א.א.ג, רנטגן עם בליעת ברוים , צילום ריאות וכו... לפני שנתיים היתי אצל רופאת משפחה , היא נתנה לי כדור בשם ALPRALID 0.5 פעמים ביום , בהתחלה הוא עזר אבל אחרי כמה זמן הוא היפסיק לפעול . פניתי לפסיכיאטר , היא נתנה לי כדור בשם ציפרלקס שאני משלבת ביחד עם ALPRALID 0.5 כבר כ4 חודשים , הביעה שלי לא נפטרת יש לי עדיין הרגשה הזאת כל הזמן , ניסיתי כדור בשם מירו אבל זה עשה לי ממש לא טוב אז הפסקתי וכרגע אני לוקחת 2 כדורים של ציפרלקס 10 מ"ג ו ALPRALID 0.5 3 פעמים ביום ואין שום שיפור. רציץי לציין שאני בכלל לא בדיכאון ואין לי חרדות ואני בת אדם מאוד רגוע , אולי זה בכלל משהו שלא קשור לפסיכיאטריה ? אולי זה משהו רציני שלא רואים בבדיקות ? מה אתה ממליץ ? תודה מראש אורית

10/09/2008 | 09:56 | מאת: ד"ר אנדי קנר

אורית שלום, המלצתי בדיקת נוירולוגית ולשקול בדיקת MR מוח מעבר ע"ש צווארי בשאלה chiari malformation בברכה דר אנדי קנר

מנהל פורום גידולי מוח