קברנומה במוח ולידה

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

18/08/2008 | 21:36 | מאת: רעות

שלום, יש לי קברנומה מחוץ ךתעלת השמע הימנית. לפני 4 שנים עברתי ניתוח כדי להוציא אותה לאחר סימפטומים עקב דימום שהפעיל לחץ על עצבים 7 ו8.לפני שנה אובחן שזה חזר, כוון דלא סימפטומטי הוחלט לט לנתח. אני כרגע בחודש תשיעי ומתלבטת לגבי דרך הלידה. כדאי לדעתך לידה רגילה או קיסרים (או משהו באמצע, כמו ואקום)? תודה רבה מראש, רעות

02/09/2008 | 11:51 | מאת: ד"ר אנדי קנר

רעות שלום, למרות שברוב הקברנומות במוח סוג הלידה לא משנה, אני ממליץ בכל מיקרה התייעצות ודיון של הניורוכירורג והרופא נשים שלך בברכה דר אנדי קנר

מנהל פורום גידולי מוח