בדיקת סי טי לראש

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

11/08/2008 | 10:52 | מאת: רשא

לפני שלוש שנים עשיתי בדיקת סי טי לראש עקב תלונות מכאבי ראש חזקים והיה הכל תקין ומאז הכאבים לא עזבו אותי .......בסוף החליטו הרופאים שזה מגרנה אבל אני לא שקטה ואני רוצה לעשות עוד פעם סי טי .האם כדאי או לא לידיעתכם אני עם היסטוריה של סרטן שד מלפני ארבע שנים .

11/08/2008 | 23:28 | מאת: ד"ר אנדי קנר

רשא שלום, האם הייתה אבחנה על ידי נוירולוג מומחה ובדיקת CT מוח עם חומר תקין? הכאבי ראש באופי ובתדירות שנים רבות ללא שינוי? ללא סימנים נוירולוגים או סימטומים נוספים או חדשים? אין צורך בבדיקת CT נוסף. אם תשובה ל1 השאלות :"לא" המלצה: MR מוח בלי ועם ח.נ. בברכה דר א. קנר מומחה נוירוכירוגיה ורדיוכירורגיה לקביעת תור: תל אביב: 077-7779222 מ"ר ת"א איכילוב: 03-6974075

מנהל פורום גידולי מוח