יש מחקרים שממליצים על טיפול טבעי מה כדאי לעשות ?

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

07/10/2009 | 17:38 | מאת: עינת

אימי בת 71 בריאה בדרכ" ללא טיפול תרופתי קבוע לאחר בדיקת סיטי מוח ללא ועם הזרקת חומר ניגודי תהליך פרונטלי אחורי ימין מתעשר הטרוגונית נראה אקסטרה _אקסיאלי עם מרכיבים היפודנסים והעשרה טבעית וחלק סולידי יותר תחתון וכן בצקת פריפוקלית וסטיית קו אמצע 14 ממ" לשמאל שוללת הקרנות בילדות לגזזת לאחר מספר ימים נותחה בהרדמה מלאה בוצעה קרניוטומיה ו שחלפה במתן אטרופין כריתה חלקית של התהליך המתואר לאחר אידוקציה אירוע של ברדיקרדיה עד 38 אקג ללא הפרעת קצב נשלחה דגימה לחתך קפוא שוחררה ל ביתה עם המשך טיפול tab dexamethasone 4 mg אשמח לקבל חוות דעת מומחים תודה עינת

08/10/2009 | 00:21 | מאת: ד"ר אנדי קנר

עינת שלום, לשאלות ספציפיות ניתן לבקר במרפאה. בברכה דר קנר מרפאה: 077-7779222 או בבית חולים איכילוב: 03-6974000

מנהל פורום גידולי מוח