GBM

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

07/10/2009 | 09:56 | מאת: אביבית

ד"ר קנר שלום, גידול מסוג GBM התגלה אצל אימי לפני שנה, עברה ניתוח הקרנות וטמודל. לפני מספר חודשים נכנסה למחקר של אווסטין וטמודל ויצאה ממנו בעקבות תופעות לוואי קשות, המשך הטיפול שנקבע היה אווסטין בלבד אך לאור תפקודי כבד גבוהים במשך 3 חודשים לא קיבלה את הטיפול, צילומי הMRI היו יציבים יחסית לאורך הדרך. לפני כחודש התחילה שוב לקבל אווסטין ומאז מצבה מתדרדר היא הפכה לאפטית והחלה שנית לסחוב את רגל ימין (הגידול בצד שמאל).היא אמנם מרותקת לכסא גלגלים אך המעבר מהכסא למיטה הפך קשה מנשוא לאור גרירת הרגל. MRI רק בעוד חודש, האם ניתן לקשור בין ההחמרה לבין הטיפול באווסטין? האם יש הצדקה להמשיך עם האווסטין לאור ההחמרה?

07/10/2009 | 23:32 | מאת: ד"ר אנדי קנר

אביבית שלום, ניראה שלאור ההחמרה מוצדק להקדים את הMR. אין מקום להמתין חודש בברכה דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח