כאב ראש

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

06/08/2008 | 17:10 | מאת: מארק

לדר' אנדי קנר שלום. זה שוב מארק ברצוני להדגיש שחזרתי מרופא עיניים ואחרי מס' בדיקות הוא מצא שהכל תקין ואין קשר בין כאב הראש שלי לעיניים. נכון לעכשיו אם הכאבים ימשכו לאיזה רופא אתה מציע לי לגשת ו\או איזה בדיקה אני צריך לעבור לכל מקרה. להזכירך מזה שבוע כאבי ראש באזור המצח בין לבין היתה הפסקה של יומיים ללא כאב בכלל אך זה חזר אני שותה מספיק לא נמצא הרבה בשמש ואני בן 16 וחצי. תודה.

06/08/2008 | 21:39 | מאת: ד"ר אנדי קנר

מרק שלום, כאבי ראש דבר מעוד שכיח, לתלונה זאת יש הרבה סיבות. אני ממליץ על בדיקת רופא משפחה לאחר מכן רופא אף אוזן ורופא נוירולוג. בברכה דר א. קנר מומחה נוירוכירוגיה ורדיוכירורגיה לקביעת תור: תל אביב: 077-7779222 מ"ר ת"א איכילוב: 03-6974075

מנהל פורום גידולי מוח