לאחר הסרת הגידול אינפומרואיד

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

05/08/2008 | 11:10 | מאת: טליה

שלום רב, אכן כפי שאמרת השאנט לא היה בסדר, השסתום היתקלקל הספיגה דרך הבטן ניכשלה לפיכך שונתה שוב ניתוח נוסף והועברה דרך בית החזה, כבר לאחר הניתוח היא מגיבה, יותר מפוכסת ומדברת, דבר שלא היה לפני כן... הדאגה היחידה כעת האם דרך בית החזה הניקוז לא מסוכן? ודבר נוסף האם הידרוצפלוס ממושך כל כך הרבה זמן כמעט 5 חודשים מכוונים את השאנט והיא לא מתקדמת.... האם יכול להיות שייגרם נזק מדלף שלא עובד.....?

06/08/2008 | 21:57 | מאת: ד"ר אנדי קנר

שלום טליה, ניקוז וספיגה בחלל של בית החזה לא מסכן ובמידת הצורך קיימת גם אופציה לניקוז ישר ללב. התאוששות מהירה לאחר תיקון שנט זה סימן טוב. רק הזמן יכול להגיד מה מהנזק הפיך או לא. מדובר בשבועת וחודשים. גם עם זה קשה צריך סבלנות. בברכה דר א. קנר מומחה נוירוכירוגיה ורדיוכירורגיה לקביעת תור: תל אביב: 077-7779222 מ"ר ת"א איכילוב: 03-6974075

מנהל פורום גידולי מוח