GBM

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

28/04/2009 | 10:10 | מאת: אביבית

ד"ר קנר שלום לאימי יש גידול מסוג GBM, נותחה לפני כחצי שנה, עברה הקרנות וכימותרפיה (טמודל) וכעת מקבלת טמודל ואבסטין במהלך החצי שנה חוותה 3 התקפים אפליפטיים חזקים ומטופלת כרגע בדפלפט (1250 מ"ג ליום) ודקסמטזון (2 מ"ג), תופעות הלוואי יחסית נסבלות (נפיחות בגוף, ועייפות בעיקר) אך קיימת תופעה אחת שממש מקשה עליה בטיפול היומיומי ואנחנו קצת אובדי עצות, אימי חווה רעידות תמידיות בידיים קשה לה אפילו להחזיק כוס מים. מה ניתן לעשות? תוצאה של מה זה יכול להיות?האם ייתכן שמדובר בהתקפים אפליפטיים קטנים? תודה מראש אביבית

28/04/2009 | 12:56 | מאת: ד"ר אנדי קנר

אביבית שלום, רעד בידיים יכול להיות תופעת לווי של דפלפט. צריך להייעץ עם הרופא הנוירו-אונקולוג המטפל על החלפת תרופות או הורדת מינון. בברכה דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח