יכול להיות שהפסקת סטרואידים יגרמו להקאות?

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

09/04/2009 | 19:56 | מאת: דורון_ליאור

מדובר בחולה שסיים 6 שבועות של טמודל + הקרנות (אחרי ניתוח להסרת אסטרוציטומה דרגה 3) והתחיל להרגיש מצוין כשבוע לאחר סיום הטיפולים ,3 שבועות לאחר מכן כשעבר את ה MRI אמר לו הרופא להפסיק את הסטרואידים ומאז לבחור יש בחילות והקאות שהולכים ומחמירים מיום ליום ,האם יש קשר בין הדברים ?

10/04/2009 | 16:35 | מאת: ד"ר אנדי קנר

דורון שלום, הפסקת טיפול בסטרואידים יש לבצע בהדרגה. יוכל להיות שבוצע הפסקה מהירה מידי. כדי לבדוק רמות מלחים בדם או לחזור לטיפול בסטרואידים במינון נמוך. בכל מקרה להתייעץ עם הרופא המטפל. שבת שלום חג שמח דר קנר

11/04/2009 | 13:34 | מאת: דורון_ליאור

החולה מרגיש מצוין ,כנראה שהפסקת הסטרואידים גרמה להרגשה הרעה שהייתה לו ,למה בדיוק הפסקת סטרואידים גורמת להקאות וחולשה ?

מנהל פורום גידולי מוח